Acasă Actualitate Mai multe străzi din Timișoara vor rămâne fără apă și căldură joi

Mai multe străzi din Timișoara vor rămâne fără apă și căldură joi

614
DISTRIBUIȚI

Colterm a informat că, în vederea remedierii unei defecțiuni apărute la rețeaua primară, va trebui să întrerupă furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 45A și 45B, în ziua de joi, 19 noiembrie, între orele 9-16.

Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor: Bucovina, Matei Basarab, Viilor, Mehedinți, Almajului, Bărăgan, Pompiliu Ștefu.

La finalizarea lucrărilor poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, de aceea recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere până la limpezirea ei.

De asemenea, ca urmare a unor lucrări efectuate de E-Distribuție Banat la rețeaua de medie tensiune, care vor genera  opriri în alimentarea cu energie electrică, Colterm va întrerupe furnizarea apei calde, a celei reci hidrofor și a căldurii la PT 8B, în ziua de joi, 19 noiembrie 2020, între orele 11-19.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Buftea (parțial), Heine, Medicinei (parțial), Regimentul 13 Călărași (parțial).

Tot joi, 19 noiembrie 2020, având în vedere lucrările efectuate de Aquatim S.A. la rețeaua de alimentare cu apă rece, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde și a celei reci la  PT 71, 72, 74 , între orele 9-14.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Lugojului, S. Bărnuțiu, Samuil Micu, Tibiscum, Telegrafului, Topologului, Geneva, Lorena și Dorobanților.

Comentarii

comentarii