Acasă Eveniment Maşini de epocă şi Balul Florilor, cu Clubul Lions Diamond Timişoara

Maşini de epocă şi Balul Florilor, cu Clubul Lions Diamond Timişoara

446
DISTRIBUIȚI

FOTO

Zeci de timişoreni care au trecut joi, 29 martie, prin Piaţa Mocsony (Sinaia) Timişoara s-au oprit pentru a admira o superbă maşină de epocă, un Bentley din anul 1934, prezentată de către colecţionarul francez Jean Pierre Pascal, soţul Gabrielei Pascal, vicepreşedintele Clubului Lions Diamond.

„Am avut 17 maşini începând de la Ferrari la Rolls Royce şi Mercedes, dar le-am vândut. Am conservat-o numai pe aceasta”, a spus Jean Pierre.

 

Lions Quest în şcolile din Timişoara

Maşina a fost adusă cu prilejul prezentării proiectelor de caritate ce vor fi finanţate cu banii strânşi la „Balul florilor”, care va avea loc vineri, 30 martie, dar şi pentru organizarea unui tur al oraşului, împreună cu americanul Wayne Madden, vicepreşedinte International Lions, prezent în Timişoara.

La Balul Florilor, va fi lansat programul Lions Quest în România, program de dezvoltare, învăţare şi prevenire pentru copii şi tineri prin reducerea problemelor de comportament şi îmbunătăţirea rezultatelor şcolare. Madden a spus că Lions Quest se desfăşoară în 60 de ţări şi mii de copii au participat la program. Un alt obiectiv este prevenirea abandonului şcolar şi a consumului de droguri.

„Îi ajutăm pe copii să ia decizii bune privind viaţa lor. Îi pregătim pe profesori, care îi pregătesc pe elevi. În Timişoara programul va fi aplicat mai întâi şcolilor germane, apoi în cele româneşti. Avem sprijinul Ministerului Învăţământului din Germania şi România. La Balul Florilor vor fi prezenţi membrii Cluburilor Lions din întreaga ţară, iar participarea vicepreşedintelui Lions International, care va fi următorul preşedinte, este o ocazie rară. De peste 20 de ani nu a mai fost prezentă în România o asemenea personalitate”, a spus Daniela Holltzinger, preşedintele Clubului Lions Diamond Timişoara.

Un alt proiect care va fi finanţat cu fondurile strânse la bal este în sprijinul micuţilor care provin din familii considerate cazuri sociale. De asemenea, va fi organizat primul concurs naţional muzical sub patronajul unui club de caritate.

Comentarii

comentarii