Acasă Actualitate Medici’s Timișoara: Diplomă de mulțumire pentru sprijinul acordat persoanelor cu dizabilități intelectuale...

Medici’s Timișoara: Diplomă de mulțumire pentru sprijinul acordat persoanelor cu dizabilități intelectuale în 2018

688
DISTRIBUIȚI

Clinicile Medici’s – membri activi ai comunității și implicați în problemele de sănătate ale Timișoarei – au primit Diplomă de mulțumire de la Fundația Pentru Voi pentru sprijinul acordat persoanelor cu dizabilități intelectuale în 2018.
”O vizită obișnuită la Fundația Pentru Voi din Timișoara face mai mult decât o mie de imagini și cuvinte. Și putem înțelege cum dedicația unei echipe întregi, alături de managerul Laila Onu, au schimbat și schimbă destine, asigurând suport, oferind afecțiune și deschizând noi perspective de viață. Vizitând Fundația Pentru Voi îți pui o singură întrebare: ce s-ar întâmpla cu toți acești semeni ai noștri dacă mâine s-ar închide porțile fundației? Mulțumim Laila. Mulțumim întregii echipe a Fundației Pentru Voi pentru ceea ce faceți pentru Timișoara și pentru semenii noștri mai sensibili și mai speciali decât noi”, este mesajul Medici’s Timișoara.

 

Comentarii

comentarii