Acasă Economic Millennium Bank îşi dezvoltă reţeaua la Timişoara

Millennium Bank îşi dezvoltă reţeaua la Timişoara

416
DISTRIBUIȚI

Millennium Bank, subsidiara din România a liderului pieţei bancare private din Portugalia, va demara lucrări pentru a-şi dezvolta reţeaua din Timişoara şi pentru a oferi gama completă de produse şi servicii retail, prin intermediul tuturor sucursalelor sale. Lucrările vor avea loc începând de miercuri, 26 august, în unitatea situată în str. Gheorghe Lazăr şi se vor încheia pe 22 septembrie.
De asemenea, unitatea situată în str. Simion Bărnuţiu va fi închisă pentru lucrări în perioada 9 – 24 septembrie. În unitatea din Calea Aradului, lucrările de dezvoltare vor avea loc în intervalul 23 septembrie – 8 octombrie. Clienţii pot beneficia de acces permanent la produsele şi serviciile instituţiei de credit şi în cea de-a patra sucursală a băncii din oraş, situată în Piaţa Victoriei.
Lucrările vor avea loc într-un număr total de 46 de unităţi Millennium Bank situate în 15 oraşe din ţară şi sunt planificate între lunile iulie şi octombrie 2009. Proiectul are ca scop extinderea activităţilor în unităţile care aveau o ofertă specializată de consumer finance şi instalarea de casierii în aceste unităţi, pentru a oferi servicii complete de retail.
„Am decis să dezvoltăm oferta de servicii pe care o punem la dispoziţie prin intermediul reţelei teritoriale pentru a satisface mai bine nevoile clienţilor noştri şi pentru a le pune la dispoziţie întreaga noastră ofertă de retail, inclusiv operaţiuni la casierii”, a declarat Jose Toscano, directorul general Millennium Bank România.
În prezent, Millennium Bank are 73 de unităţi în Bucureşti şi în 17 judeţe, care se adresează persoanelor fizice, companiilor şi clienţilor de Private Banking, printr-o gamă largă de produse şi servicii. Reţeaua Millennium Bank va avea în total 75 de sucursale până la finalul acestui an.

Comentarii

comentarii