Acasă Eveniment Moarte cumplită pentru un bărbat și o femeie! S-au prăbușit cu mașina...

Moarte cumplită pentru un bărbat și o femeie! S-au prăbușit cu mașina în Canalul Morilor. Salvatorii i-au găsit încarcerați

DISTRIBUIȚI

Un bărbat și o femeie, ambii având peste 60 de ani, au murit într-un cumplit accident petrecut la Arad, marți seară. Cei doi se aflau într-o mașină care a părăsit carosabilul și a plonjat pe plafon în Canalul Morilor, la ieșire din Ineu.

Salvatorii alertați la fața locului au găsit mașina pe plafon, aproape complet acoperită cu apă.

La fața locului au intervenit echipaje de la Detașamentul de Pompieri Ineu cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj cu o autoscară. În sprijin a plecat și echipajul de descarcerare grea de la Detașamentul Arad, încă un echipaj SMURD și unul de Ambulanță.

În ciuda eforturilor echipajelor de salvare, nu s-a mai putut face nimic pentru cele două victime, fiind declarat decesul. Este vorba despre o femeie și un bărbat cu vârsta peste 60 de ani.

De asemenea, echipajele de salvare au făcut mai multe căutări în autoturism și în afara lui pentru a verifica dacă mai sunt și alte victime implicate în accident, scrie observatornews.ro.

Comentarii

comentarii