Acasă Actualitate Neglijență sau prostie? Ruben Lațcău a ”descoperit” că a votat împotriva unui...

Neglijență sau prostie? Ruben Lațcău a ”descoperit” că a votat împotriva unui proiect adresat elevilor școlilor din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Am votat… neatent, pentru prima dată, se apără Ruben Lațcău, după ce a fost acuzat că a fost singurul care nu a aprobat un proiect al ADID în școlile timișorene. Mai mult, viceprimarul ne mai anunță că a descoperit doar azi acel vot negativ.

În urma aprobării acelui proiect de hotărâre, în școlile timișorene va fi implementat un proiect de 500.000 de lei prin care elevii ar fi fost informați cum să colecteze selectiv gunoiul și școlile vor fi dotate cu recipiente separate pe fiecare tip de deșeu.

Disputa pornită marți, după ședința de plen a Consiliului Local Timișoara, în cadrul căreia Lorenzo Barabas, consilier local din partea PNL, l-a acuzat pe viceprimarul Ruben Lațcău de faptul că umilește școlile din Timișoara, are un nou episod – surpriză. Cel vizat de acuzații revine miercuri dimineața și spune că a votat… neatent.

Ruben Lațcău anunță, miercuri dimineața, că ar fi ”descoperit”, după cum chiar el anunță, că ar fi votat așa cum este acuzat. De fapt, a fost un vot neatent, ne spune Lațcău.

”Legat de declarația de pe Facebook a domnului Barabas, pe care am văzut-o azi, vă mărturisesc ca am descoperit și eu tot azi acest vot și e prima data când mi se întâmpla sa votez neatent în consiliu”, a anunțat, pe grupul de comunicare al municipalității viceprimarul.

El a fost acuzat, marți seara, de Lorenzo Barabas, că ar fi fost singurul care a votat împotriva susținerii unui proiect al ADID, prin care elevii școlilor timișorene erau învățați să colecteze selectiv deșeurile. Prin acest proiect se câștigă jumătate de milion de lei, bani care erau investiți în acest proiect.

Comentarii

comentarii