Acasă Actualitate Nelu George, un cunoscut om de afaceri din Lugoj, a murit după...

Nelu George, un cunoscut om de afaceri din Lugoj, a murit după ce a fost infectat cu coronavirus

1324
DISTRIBUIȚI

Unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Lugoj a murit la spitalul municipal. Nelu George, cel care a condus una dintre cele mai de succes afaceri din oras, “Microroyal”, a murit dupa ce ar fi fost infectat cu coronavirus, au declarat medicii lugojeni.

Reprezentanti ai spitalului lugojean au declarat pentru Lugoj Info.ro ca Nelu George a decedat la doar o zi dupa ce a fost internat din cauza problemelor de sanatate.

Antreprenorul a fost unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri, la inceputul deceniului trecut, cand a ridicat la Lugoj restaurantul Royal. Nelu George a fost un apropiat al fostului primar Francisc Boldea, la un moment dat el anuntandu-si public ideea de a construi un spital privat. Proiectul nu s-a materializat iar firma pe care o conducea a inceput sa aiba probleme, asta in ciuda faptului ca George a incercat sa se redreseze obtinand o serie de contracte publice. Problemele financiare intampinate de el au facut ca nici constructia spa-ului lugojean, platit din banii lugojenilor, sa nu fie finalizata, baza de agrement fiind si acum inchisa desi a fost inaugurata in 2016.

Sursa: Lugoj Info.ro

Comentarii

comentarii