Acasă Actualitate Nica și Fritz continuă discuțiile, anunțând noi negocieri în ziua ultimatumului

Nica și Fritz continuă discuțiile, anunțând noi negocieri în ziua ultimatumului

1911
DISTRIBUIȚI

Dominic Fritz și Alin Nica au vizitat una dintre terasele timișorene și au decis să anunțe, deodată, că sunt dispuși să mai discute pe tema colaborării dintre USR PLUS și PNL. Ca într-o regie bine pusă la punct, ambii lideri politici au plasat pe Facebook un text identic care anunță că ”s-a găsit tutun” pentru pipa păcii. Mai urmează ca aceasta să fie și aprinsă.

Ei au anunțat că au decis să prelungească perioada de negociere, dând uitării termenele ultimative anunțate pentru ziua de luni

”Am avut mai multe conversații cu Dominic Fritz / Alin Nica (n.r. Textul este identic pe ambele conturi de Facebook, diferind doar numele ”adresantului”) în ultimele zile. Am decis împreună să prelungim perioada de negociere în speranța că vom ajunge la o înțelegere între PNL și USR PLUS despre majorități stabile și asumate atât în Consiliul Județean cât și în Consiliul Local. Suntem conștienți de responsabilitatea mare cu care timișorenii și timișenii ne-au încredințat în 27septembrie și hotărâți să transformăm Timișoara și Timișul împreună.”

Comentarii

comentarii