Acasă Actualitate Nicolae Robu: „Nu este niciun acord, niciun armistiţiu între PNL şi PSD”

Nicolae Robu: „Nu este niciun acord, niciun armistiţiu între PNL şi PSD”

368
DISTRIBUIȚI

IMG 2846

Primarul Timişoarei Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş, spune că nu există nici un armistiţiu între PSD şi PNL la nivel local. Asta deşi preşedintele CJ Timiş Titu Bojin, liderul PSD Timiş, a declarat ieri să s-a încheiat un armistiţiu cu PNL pe 5 luni, la nivel local.

„Nu este nici un acord, nici un armistiţiu între PNL şi PSD, nici PSD nici PNL nu au o majoritate cu care se pot impune. Nu avem majorităţi. Nicidecum nu am semnat un act de armistiţiu. Este o realitate care ne îndreaptă la înţelepciune pe fiecare. Vreau să văd că PSD votează proiectele pentru Timişoara, inclusiv atunci când ele vor fi proiecte apărute suplimentar pe ordinea de zi. PSD încearcă să acrediteze ideea că aceste proiecte suplimentare sunt puse în faţa consilierilor atunci, înainte de şedinţă. Este total greşit. Noi numim proiecte suplimentare proiecte care nu au fost distribuite atunci când s-a distribuit majoritatea. Toate proiectele suplimentare au fost în comisii, au fost văzute de consilierii PSD”, spune Robu.

„La consiliul local eu îmi doresc să fie votate proiectele pentru Timişoara şi nu boicotate de consilierii pesedişti”

„I-am spus textual lui Titu Bojin (preşedintele PSD Timiş, liderul CJ Timiş) că PNL nu se poate împăca cu un scor de 1 la zero în favoarea PSD. Este o situaţie firească să ne dorim revenirea lui Marian Vasile în funcţia de vicepreşedinte al consiliului judeţean, sper ca acest lcuru să se întâmple printr-o decizie cât mai grabnică a unei instanţe de judecată. La consiliul local eu îmi doresc să fie votate proiectele pentru Timişoara şi nu boicotate de consilierii pesedişti, aşa cum s-a întâmplat la ultima şedinţă. Numai să vorbim frumos despre dorinţele noastre de a susţine proiectele Timişoarei nu este suficient. Faptele sunt relevante, faptele arată că grupul de consilieri locali PSD a părăsit şedinţa de consiliu boicotând un proiect pe fonduri europene al cărui beneficiar este spitalul municipal Timişoara. PNL promovează proiecte pentru Timişoara, PSD boicotează proiectele pentru Timişoara sub diverse pretexte”, spune Nicolae Robu.

 

Comentarii

comentarii