Acasă Actualitate Nicolae Robu: ”În Timișoara se circulă mai bine decât în Cluj sau...

Nicolae Robu: ”În Timișoara se circulă mai bine decât în Cluj sau în Iași”

2657
DISTRIBUIȚI

Semnarea protocolului dintre Primăria Timișoara și Poliția Timiș, prin care polițiștii pot, în sfârșit, să acorde amenzi pe baza imaginilor surprinse de camerele video, a stârnit un val de reacții adverse pe rețelele de socializare. Cei mai mulți s-au declarat nemulțumiți de erorile constatate în cazul indicatoarelor de restricție de viteză de pe străzile din Timișoara. Au fost însă și mulți care au fost mulțumiți că sistemul de radare și camere de detectare a trecerii pe roșu au intrat în cele din urmă în funcțiune.

Iată concluziile primarului Timișoarei Nicolae Robu, după prima zi de la semnarea protocolului:

”Grădina Domnului este, într-adevăr, mare, chiar foarte mare! Altfel, cum să fie cineva deranjat că în urbea sa cineva se preocupă de ridicarea nivelului de civilizație și de securitate?! Mâine-poimâine vom asista la revolta hoților că se pedepsește hoția (de fapt, într-o anumită formă, deja asistăm la ea)!!!

Numărul celor ce apreciază demersurile pentru creșterea civilizației și securității este mult mai mare decât cel al revoltaților de aceste demersuri! A se compara numărul celor ce au dat Like cu numărul celor ce au postat “hate-ăreli”!

Anomaliile semnalate în privința limitelor de viteză de pe anumite străzi au fost corectate. Dacă mai sunt scăpări, rog să-mi fie semnalate punctual. Le vom corecta și pe ele! Nimeni nu va fi amendat pe nemerit!

Indiferent de câte injurii voi avea parte, voi continua lupta împotriva celor ce pun în pericol integritatea corporală și chiar viața oamenilor corecți, civilizați! Și… EU VOI FI ÎNVINGĂTORUL!

În privința traficului în Timișoara, rog a se face comparații cu cel din Cluj și Iași -singurele orașe de aceeași mărime cu Timișoara-, chiar în condițiile numărului mare de șantiere din Timișoara -mult mai mare în Timișoara decât în Cluj și Iași!, intrând la www.trafficindex.org/

Iar în privința stării drumurilor… Trebuie să aibă cineva tulburări grave de percepție a realității, să pretindă că drumurile sunt proaste în Timișoara de astăzi! Niciodată în istorie, ele n-au fost atât de bune!”, spune Robu.

Comentarii

comentarii