Acasă Actualitate Tricou cu semnăturile jucătorilor Naționalei de fotbal a României scos la licitație...

Tricou cu semnăturile jucătorilor Naționalei de fotbal a României scos la licitație pentru tratamentul unei fetițe de 9 ani din Timișoara

2415
DISTRIBUIȚI

Aicha are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Este o fetiță de 9 ani care se luptă să meargă și să vorbească. Începe o nouă ședință de terapie la Barcelona, în 25 septembrie, și are nevoie de bani pentru transport și cazare și pentru viitoarele tratamente. Tocmai de aceea, tatăl său a scos la licitație un tricou cu semnăturile jucătorilor echipei de fotbal a României.

Aicha a fost diagnosticată cu tetrapareză spastic-diskinetică și retard de limbaj. De atunci a trecut prin mai multe terapii, iar acestea dau rezultate. În 25 septembrie, Aicha urmează sa meargă, împreună cu tatăl său, la terapie în Barcelona, pentru a opta oară.  Au banii pentru terapie, dar mai au nevoie de bani pentru cazare, transport și mâncare – 1.750 de euro. Pentru aceasta și pentru viitoarele terapii, tatăl Aichei a scos la licitație tricoul cu semnăturile jucătorilor Naționalei României.

Tricoul Naționalei de Fotbal a României, primit de tatăl Aichei de la Costel Pantilimon, poartă semnăturile jucătorilor și puteți licita pentru el aici: http://aicha.ro/licitatii/#.

 

 

Comentarii

comentarii