Acasă Eveniment O fetiță de 9 ani și o femeie de 34 au ajuns...

O fetiță de 9 ani și o femeie de 34 au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost izbită de un autocamion – Foto

1198
DISTRIBUIȚI

Un grav accident de circulație a avut loc vineri dimineață, în centrul localității timișene Bregsău Mare. O fetiță de nouă ani și o femeie de 34 au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită din spate de un autotren. În urma impactului autoturismul a ricoșat în altul de pe contrasens dar și în unul parcat pe marginea drumului.

Accidentul s-a produs din cauza unui bărbat în vârstă de 34 de ani. Acesta circula la volanul unui autotren, dinspre Jimbolia spre Timișoara. În centrul localității Beregsău Mare bărbatul nu a păstrat distanța regulamentară în trafic față de autoturismul ce circula în fața sa, un Opel condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani. Impactul a fost puternic, iar mașina mică a fost proiectată pe contrasens unde s-a izbit de un autoturism Dacia, condus regulamentar de un bărbat de 53 de ani.

Ulterior, Opelul a fost proiectat din nou într-un autoturism parcat. În urma impactului, două persoane au fost rănite și au fost transpotate la spital. Este vorba despre o fetiță în vârstă de nouă ani dar și despre o femeie în vârstă de 34 de ani, ambele pasagere în autoturismul Opel. Cele două au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii de la rutieră s-au deplasat la fața locului și au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Foto: infotrafic

 

Comentarii

comentarii