Acasă Eveniment O fetiţă de un an a fost ascunsă la graniţa cu Ungaria

O fetiţă de un an a fost ascunsă la graniţa cu Ungaria

1197
DISTRIBUIȚI

Şocant, dar adevărat: pentru a călători cu fetiţa lor de un an în Germania, părinţii au ascuns-o sub o pătură.

Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit o fetiță în vârstă de 1 an care a fost ascunsă de părinții ei sub o pătură, pe bancheta din spate a unui autoturism, cu intenţia de a fi trecută ilegal frontiera.

În această dimineaţă, în jurul orei 02.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară un cetăţean român în vârstă de 46 ani, domiciliat pe raza judeţului Sibiu, care conducea un autoturism marca VW Sharan, înmatriculat în Germania. În mijlocul de transport mai călătorea și soţia sa, cetăţean român în vârstă de 39 de ani. Cu ocazia controlului autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit pe bancheta din spate, ascunsă sub o pătură, o fetiță în vârstă de 1 an. Poliţiştii de frontieră au demarat verificările, în urma cărora au stabilit că cei doi cetățeni români sunt părinții copilului. Ei au declarat  că au recurs la această metodă deoarece nu deţineau documente de călătorie valabile pentru fetiță şi doreau să ajungă toţi trei în Germania.

Poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat pentru ambii părinţi, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun.

Comentarii

comentarii