Acasă Actualitate O mamă își plânge fiica. Patricia Maria a fost găsită moartă într-o...

O mamă își plânge fiica. Patricia Maria a fost găsită moartă într-o cameră a hotelului Ibis din Timişoara

DISTRIBUIȚI

O mamă își plânge fiica plecată prea curând din această lume. La doar 25 de ani, Patricia Maria a fost găsită moartă, sâmbătă într-o cameră a hotelului Ibis din Timişoara. Alarma s-a dat duminică, în jurul prânzului, când recepţionera hotelului a avut parte de şocul vieţii. A pătruns în camera respectivă şi a găsit-o pe tânără fără suflare.

”Copilul meu-Patricia Maria-a plecat în altă dimensiune. Sufletul meu și viața mea, ființa pentru care mă străduiam să corectez ceva în această lume. Copil bun, absolventă a unei facultăți de top din Europa, minte strălucită.

A trăit și a asistat tăcută la toată lupta mea, la toate nedreptățile suferite. Cu ceva zile înainte de a pleca mi-a spus că oamenii au în tipar, Răul, și că le place.

În memoria ei voi duce lupta mai departe, voi încerca să curăț această mizerie din sănătate și învățământ care ne afectează viețile de zi cu zi.

Am fost corectă și am sesizat mereu, în timp toate acestea. Autorităților nu le-a păsat, s-au complăcut și au mușamalizat.

Acum, în memoria ei, fac un apel către toți oamenii buni pentru a ne coaliza în această extincție a răului sub toate formele lui.

Mâine, 25 iulie 2023, ceremonia de rămas bun începe la ora 12 la capela din cimitirul Rusu Șirianu, înhumarea va fi la ora 14,iar masa de rămas bun la ora 15 la restaurantul Valahia (bv. L.Rebreanu).

Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat, pentru tot”, spune Mihaela Cuțui, mama îndurerată.

Medicul stomatolog Mihaela Cuţui, avertizor de integritate, încearcă să determine o schimbare în sistemul medicinei stomatologice din România.

Comentarii

comentarii