Acasă Actualitate O nouă ieșire nervoasă a primarului Nicolae Robu: „Sunt neruşinaţi sau cretini”

O nouă ieșire nervoasă a primarului Nicolae Robu: „Sunt neruşinaţi sau cretini”

886
DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD Matei Suciu a afirmat în conferinţa de presă de joi 8 .11.2018 că datoriile către firmele a Primăriei Municipiului Timişoara, condusă de Nicolae Robu, sunt de 200 de milioane de euro.

Edilul a răspuns în conferinţa de presă de vineri 9.11.2018: ”Eu nu fac nominalizări, dar vă rog nu-mi răpiţi nici măcar secunde nici mie, nici celor care ne urmăresc, cu ceea ce spun tot felul de cretini, ca să folosit un termen, potrivi, nu destul de dur. Eu am auzit o mulţime de personaje de pe meleagurile noastre debitând nişte prostii, de mă şi întreb cum pot exista creiere capabile să genereze asemenea aberaţii. Chiar mă întreb, nu pot să înţeleg. Sau au o neruşinare dincolo de orice limite – acesta e cazul fericit pentru ei, că ştiu că nu e aşa cum spun, dar totuşi spun. Este un caz mai fericit decât primul; sper să nu mă trezesc acum că iese asociaţia cretinilor să protesteze că m-am legat de ea. Că am păţit-o o dată, cu ceva asemănător. Nu am ce să comentez la aşa ceva” – a răspuns Nicolae Robu.

Deputatul Matei Suciu a declarat joi că are semnale de alarmă din mediul economic, de la întreprinzătorii privați. “Primăria Timișoara are în acest moment facturi neachitate care însumează 200 de milioane de euro”, a spus parlamentarul.

Comentarii

comentarii