Acasă Eveniment Opt persoane reţinute în urma bătăliei dintre suporterii Dinamo Bucureşti şi cei...

Opt persoane reţinute în urma bătăliei dintre suporterii Dinamo Bucureşti şi cei ai Poli Timişoara

DISTRIBUIȚI

Opt persoane, toate din galeria echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, au fost reţinute de poliţişti, pentru 24 de ore, în urma audierilor, după ce marţi au fost implicate într-un scandal cu suporterii echipei Poli Timişoara, în centrul oraşului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, cele opt persoane au fost reţinute pentru încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

”În urma audierilor şi verificărilor efectuate de către poliţiştii Secţiei 1 Timisoara cu privire la scandalul, care a a avut loc între mai mulţi suporteri ai două galerii, în data de 24.09.2019, au fost reţinute pentru 24 de ore, 8 persoane din galeria Dinamo pentru săvârşirea infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, autransmis reprezentanţii IPJ Timiş.

Cercetările continuă pentru identificarea şi altor persoane implicate în scandal şi tragerea acestora la răspundere penală.

Poliţiştii din Timişoara au deschis dosar penal in rem în urma scandalului izbucnit între suporterii echipelor de fotbal Dinamo Bucureşti şi Poli Timişoara.

Scandalul a avut loc, marţi, în centrul municipiului Timişoara, unde au fost rupte scaune de la terase şi au fost sparte sticle.

Scandalagiii s-au potolit după intervenţia jandarmilor.

Sursa: news.ro

Comentarii

comentarii