Acasă Eveniment Pachistanez urmărit internațional pentru mai multe infracțiuni cu un prejudiciu de un...

Pachistanez urmărit internațional pentru mai multe infracțiuni cu un prejudiciu de un milion de euro, prins la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Polițiștii din Arad au depistat un bărbat de 43 de ani, din Pakistan, cu domiciliul în Norvegia, urmărit internațional pentru un prejudiciu de aproximativ 1.000.000 de euro.

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale Arad, în colaborare cu Direcția de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au pus în executare un mandat european de arestare, emis de autoritățile judiciare din Norvegia.

Mandatul a fost emis în anul 2022, pe numele unui bărbat de 43 de ani, din Pakistan, cu domiciliul în Norvegia, cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni economice, în urma cărora a fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 1.000.000 de euro.

În cadrul unei operațiuni ENFAST, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Timiș, bărbatul a fost depistat în municipiul Timișoara.

Acesta urmează a fi prezentat magistraților Curții de Apel Timișoara, în vederea luării măsurilor de urmare.

Comentarii

comentarii