Acasă Actualitate Până pe 11 iulie, cele mai importante meciuri de fotbal ale anului...

Până pe 11 iulie, cele mai importante meciuri de fotbal ale anului vin în direct pe terasa Shopping City Timișoara

273
DISTRIBUIȚI
@Petru Cojocaru

Shopping City Timișoara a pregătit cadrul perfect pentru o experiență de vizionare în deplină siguranță a celor mai importante meciuri de fotbal ale anului, așteptate cu emoție de suporteri.

Între 11 iunie – 11 iulie, pasionații de fotbal sunt așteptați  pe terasa Shopping City Timișoara din parcarea de la etaj, unde pot urmări în direct cele mai tari meciuri ale anului, pe un ecran uriaș. Meciurile sunt difuzate zilnic, conform programului oficial al competiției sportive, în trei intervale orare: de la orele 16.00, 19.00 și 22.00, iar accesul este gratuit.

Programul complet al difuzării meciurilor de fotbal poate fi consultat pe site-ul Centrului Comercial https://shoppingcitytm.ro/evenimente/vedem-impreuna-live-meciurile-euro-2020/ . Vizionările se vor face în aer liber, în condiții de deplină siguranță, iar vizitatorii se vor putea relaxa alături de prieteni, savurând preparatele favorite de la restaurantele și cafenelele din centrul comercial.

Premii instant pentru suporteri, pe terenul de fotbal de pe terasă

Mai mult, până pe 11 iulie, suporterii vor fi întâmpinați pe terasă cu un set-up tematic dedicat campionatului de fotbal.  Cei care își încearcă priceperea la marcat goluri la poartă, câștigă premii instant de suporteri.

 Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Timișoara controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială recomandată de autorități pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Timișoara  – certificat internațional pentru măsurile de prevenție COVID-19

Shopping City Timișoara a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Comentarii

comentarii