Acasă Actualitate Parlamentarii Timişoarei, la o nouă întălnire cu executivul Primăriei Timişoara

Parlamentarii Timişoarei, la o nouă întălnire cu executivul Primăriei Timişoara

DISTRIBUIȚI

Întâlnirile lunare dintre parlamentarii de Timişoara şi executivul Primăriei Timişoara continuă, având în loc în fiecare ultima zi de vineri a fiecărei luni. Astfel, vineri, 24 aprilie, de la ora nouă, primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, a avut discuţii cu deputaţi Horia Cristian şi Marius Dugulescu, dar şi cu şeful de cabinet al Mariei Eugenia Barna, deputat PSD.
Municipalitatea timişoreană a solicitat Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor informaţii despre fondurile alocate comemorării din acest an a 20 de ani de la Revoluţia din 1989 şi metodologia de acordare a acestor fonduri.
Până în momentul de faţă nu s-a primit niciun răspuns. Prin urmare, deputatul Horia Cristian a promis iniţierea unui proiect de lege împreună cu ceilalţi parlamentari de Timişoara în vederea rectificării bugetului de stat şi acordarea unei sume Timişoarei în vederea realizării manifestărilor comemorative.
De asemenea, deputatul Marius Dugulescu a promis iniţierea unei interpelări luni, în plenul Parlamentului, în vederea obţinerii unui răspuns la solicitarea Primăriei Timişoara.

Comentarii

comentarii