Acasă Actualitate Patinajul, sport și distracție la Târgul de Crăciun din Timișoara – foto

Patinajul, sport și distracție la Târgul de Crăciun din Timișoara – foto

DISTRIBUIȚI

De câțiva ani, patinoarul este nelipsit la târgul de Crăciun din centrul orașului. Inițial a fost Piața Libertății, iar anul trecut a fost mutat în fața Operei. Acum patinoarul și-a găsit locul parcarea de la Modex, în fața Castelulului Huniade.

„Anul trecut am amenajat patinoarul în fața Operei, dar atunci erau acele schele pe fațada Operei. Dar cu patinoarul în față nu se mai vedea clădirea așa bine. Iar Opera e Opera, trebuie să se vadă, mai ales că e renovată. Locația de acum e mult mai bună. E un patinoar de 420 de metri pătrați, pentru că nu ne-a permis spațiul să-l facem mai mare. Vine multă lume, însă problema e că se aglomerează foarte tare între orele 18.00 și 20.00. Atunci se face coadă. Mai e o problemă, seara vin părinții cu copiii mici. Cei sub șase ani au gratuit. Numai că seara e cam nebunie, sunt mulți tineri și adulți, iar cei mici nu se simt prea confortabil pe gheață. E de preferat ca ei să vină în restul zilei”, a declarat Daniel Schnelberger, patronul firmei Andreas Luna Park.  

Patinoarul e deschis între orele 11.00-22.00. O oră de patinaj în centru costă 30 de lei, în preț intrând și patinele oferite de cei de la patinoar. Acesta dispune de aproximativ 400 de perechi de patine și pot intra pe gheață cam 110 persoane pe tură.

Al doilea patinoar care s-a deschis la Timişoara se află în parcarea de la Shopping City din Calea Şagului. Suprafața patinoarului este de 600 de metri pătraţi, fiind cel mai mare din oraș. Este deschis zilnic între 11.00 și 22.00 și costă 20 de lei cu tot cu patine. Este gratuit pentru copiii sub șase ani însoțiți de un adult, respectiv 10 ani neînsoțiți. 

Un al treilea patinoar se va deschide marți, 6 decembrie, în Parcul Crăciunului de la Muzeul Satului Bănățean, care va fi gratuit pentru toată lumea.

Comentarii

comentarii