Acasă Monden/Lifestyle Paul şi Andreea din Timişoara au pupat „Nunta de 20.000 de euro”

Paul şi Andreea din Timişoara au pupat „Nunta de 20.000 de euro”

980
DISTRIBUIȚI

731 de concurenţi înscrişi, 10 finalişti şi o ploaie de declaraţii de dragoste, spuse cu o voce gâtuită de emoţii de către participanţii prezenţi, în direct, la Cronica Cârcotaşilor de la Kiss Fm. Cam aceasta este, într-un rezumat fulger, campania Kiss 4 Love – Ne iubim şi ne luăm.
Din 1 până in 14 februarie, cea mai nouă membră a echipei Cronicii, Oana Paraschiv, a ţinut pumnii strânşi pentru toţi participanţii la campanie. Dintre toţi, doar o mică parte a fost aleasa de către vizitatorii site-ului kissfm.ro pentru a intra în marea finală.
În 24 februarie, când tot românul a sărbătorit, tradiţional, Ziua Îndrăgostiţilor – Dragobetele, în studioul Kiss Fm s-au perindat toţi finaliştii campaniei. Declaraţiile lor de dragoste făcute ad-hoc, au fost care amuzante, care emoţionante. S-a lansat şi cu cereri în căsătorie în direct şi cu o ploaie de pupici, adunaţi toţi pe panoul de onoare din galeriile foto.
Oana Paraschiv şi Cătălin Dezbrăcatu’, supranumit, în zi festivă, Cătălin Dragobetatu’ au avut cele mai mari emoţii: Oana pentru că, practic, a păstorit toţi candidaţii, iar Dezbrăcatu’ pentru că ştia că va înmâna personal premiul către marele câştigător. Un premiu pe cinste, potrivit pentru un început de viaţă în doi: o nunta all inclusive la Rin Grand Hotel din Bucureşti, în valoare de 20.000 de euro.
După ce au fost ascultate toate declaraţiile de dragoste, DJii Kiss Fm s-au adunat în Congres (că tot e la modă) şi au votat în unanimitate: câştigătorii campaniei sunt Paul şi Andreea din Timişoara.
Vestea a fost data în faţă monumentului iubirii de pe Aleea Îndrăgostiţilor din Parcul Cişmigiu. La aflarea vestii, Paul a luat-o practic pe sus pe Andreea, care era atât de emoţionată încât abia mai putea să vorbească. Ce să mai spunem de câtă grija a avut sa nu i se întindă cumva machiajul.
Pana la urma, finalul este fericit: cei doi îndrăgostiţi s-au ales cu o nuntă de vis şi cu un premiu bonus: Cătălin Dezbrăcatu’ a fost rugat să le facă onoarea de a le fi naş la nunta care va avea loc anul acesta.
 

Comentarii

comentarii