Acasă Actualitate „Pe bici, spre servicii” – mic dejun gratuit pentru cei care pedalează...

„Pe bici, spre servicii” – mic dejun gratuit pentru cei care pedalează spre servici

371
DISTRIBUIȚI

Cei de la „Verde pentru Biciclete” au lansat o nouă campanie de promovare a mersului pe bicicletă. De data aceasta „publicul ţintă” este reprezentat de cei care merg pe bicicletă spre locul de muncă. Toţi cei care vor fi „prinşi” pedalând spre servici în perioada 21 – 25 septembrie vor primi ca premiu… micul dejun şi cafeaua de dimineaţă. Campania se va desfăşura sub numele „Pe bici, spre servicii” şi este menită să ofere cât mai multe motive pentru a merge pe bicicletă.
Echipele „Verde pentru Biciclete” vor sta la pândă între orele 7 şi 9 dimineaţa, în cinci locaţii din Timişoara – Piaţa 700, Centrul Bancar, Modern, Buziaşului sau Casa Tineretului, şi vor dărui bicicliştilor un ceai sau o cafea şi cu un mic dejun bio format dintr-un iaurt şi o gustare dulce fără zahăr.  Cele 500 de porţii de mic dejun sunt pregătite de Life Care şi de Restaurantul Opera.
„În fiecare zi vor sta în altă locaţie şi nu vrem să ne deconspirăm planul. Vrem să-i încurajăm pe timişoreni să folosească zilnic bicicleta. Vom împărţi în continuare numere pentru biciclete  – am ajuns deja la 3.300 de numere, şi vom strânge în continuare semnături pentru pistele de biciclete din oraş. Până în prezent 2.700 de timişoreni au semnat petiţia noastră,” a declarat Loredana Orhei, de la „Verde pentru Biciclete”.

Comentarii

comentarii