Acasă Actualitate Pentru a doua zi consecutivă, polițiștii și jandarmii se apropie de un...

Pentru a doua zi consecutivă, polițiștii și jandarmii se apropie de un milion de lei în amenzi aplicate pentru nerespectarea restricțiilor de circulație

2216
DISTRIBUIȚI

Polițiștii și jandarmii din Timiș au dat, duminică, 29 martie, peste 600 de amenzi pentru nerespectarea restricțiilor de circulație impuse de Ordonanțele militare nr.2 și nr.3. Valoarea totală a acestora depășește 950.000 de lei.

Astfel, în ultimele 24 de ore, polițiștii timișeni au aplicat 500 de sancțiuni contravenționale in valoare de 899.095 de lei, jandarmii de la IJJ Timiș au aplicat 30 de sancțiuni contravenționale în valoare de 14.100 de lei, iar cei de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara au aplicat alte 80 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 38.150 lei, pentru nerespectarea măsurilor de restrictionare a circulației.

Polițiștii, polițiștii locali și jandarmii au verificat și persoanele care trebuiau să stea în izolare la domiciliu sau în spațiile de carantină amenajate de autorități.

Echipajele de Poliție și Poliție Locală au verificat 2307  persoane, în 1376 de locații de izolare/carantinare. Patru persoane nu respectau măsurile de izolare, fiind aplicate sancțiuni în valoare de 19.500 lei.

Jandarmii de la  Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș au verificat alte 153 persoane, în 109 locații de izolare/carantinare, fără să identifice cazuri de nerespectare a măsurilor.

Și sâmbătă, numărul de amenzi a trecut de 500, cu valoarea totală a acestora apropiată de un milion de lei. Atunci, doar trei persoane nu au fost găsite în locațiile de izolare.

Comentarii

comentarii