Acasă Eveniment Percheziţii în judeţul Timiş, în urma incidentului cu împuşcături între două grupări...

Percheziţii în judeţul Timiş, în urma incidentului cu împuşcături între două grupări rivale

334
DISTRIBUIȚI

mascati w

Şase percheziţii au loc, joi dimineaţă, în Timişoara şi în localităţile Şag şi Albina, la persoane suspectate că au fost implicate în incidentul petrecut săptămâna trecută, între două grupări rivale, când un bărbat a tras focuri de armă înspre o maşină în care se aflau trei persoane.

Potrivit unui comunicat de presă, de joi dimineaţă, al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timis, şase percheziţii au loc în judeţul Timiş, între care patru la Timişoara şi alte două în mediul rural, la Şag şi Albina. ”La activităţi participă aproape 50 de poliţişti de investigaţii criminale, specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase, combaterea criminalităţii organizate, tehnicieni criminalişti şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale”, se arată în comunicat. Conform unor surse judiciare, în cadrul percheziţiilor, poliţiştii caută arme, la una dintre locuinţe găsind deja o armă cu gaz.
Potrivit IPJ Timiş, poliţiştii fac aceste percheziţii, după ce săptămâna trecută un bărbat de 38 de ani, Ciprian Dăscălescu, aflat într-o maşină, ca pasager, a tras mai multe focuri de armă înspre o altă maşină aflată parcată în zona Stadionului ”Dan Păltinişanu” din Timişoara şi în care se aflau trei persoane, în urma incidentului nimeni nefiind rănit.
Surse judiciare au declarat, atunci, că în acest incident au fost implicaţi Ciprian Dăscălescu şi Marius Calafeteanu care ”probabil îşi reglau conturile”, ambii fiind implicaţi în mai multe scandaluri în judeţul Timiş. În urma acestui incident, Dăscălescu a fost reţinut joia trecută, însă judecătorii Tribunalului Timiş au decis să îl trimită în arest la domiciliu pentru 30 de zile. El este acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept, distrugere şi tentativă la infracţiunea de omor calificat.

Comentarii

comentarii