Acasă Eveniment Peste 300 de amenzi aplicate și 38 de permise de conducere reținute...

Peste 300 de amenzi aplicate și 38 de permise de conducere reținute de polițiștii rutieri din Timiș, în week-end

494
DISTRIBUIȚI
politia-rutiera-razie

În al doilea week-end din 2020, polițiștii rutieri din Timiș au acționat pe raza întregului județ, aplicând 328 de sancțiuni contravenționale șoferilor indisciplinați, constând nouă infracțiuni și reținând 38 de  permise de conducere.De asemenea, au fost retrase 12 certificate de înmatriculare. Și de această dată, cele mai multe amenzi, 110, au fost acordate pentru depășirea limitelor de viteză.

Permisul le-a fost reținut șoferilor surprinși de polițiști neacordând prioritate de trecere pietonilor și vehiculelor, nerespectând regulile privind efectuarea manevrei de depășire și limitele legale de viteză, dar și conducând sub influența băuturilor alcoolice.

Un caz care le-a atras în mod special atenția polițiștilor s-a întâmplat duminică, pe 12 ianuarie, cândun tânăr de 27 de ani a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice.Polițiștii Secției 3 Timișoara l-au oprit pe acesta pentru control, pe strada 16 Decembrie 1989.

„În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.71 mg/l alcool pur în aerul expirat.Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”, au transmis polițiștii rutieri de la I.P.J. Timiș.

Comentarii

comentarii