Acasă Actualitate Polițiștii locali au ridicat mașinile care încurcau traficul

Polițiștii locali au ridicat mașinile care încurcau traficul

544
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din Timișoara au aplicat, de la începutul lunii septembrie, 152 de sancțiuni contravenționale șoferilor care au obstrucționat traficul prin felul în care și-au parcat mașina. În 86 de cazuri s-a predispus și ridicarea autovehiculelor.

În timpul controalelor, polițiștii au fost atenți, în mod special, la autovehiculele care blocau accesul în parcări ori incinta unor imobile și a celor care blocau deplasarea tramvaielor, aspecte sesizate de cetățeni. În ultimele zile, polițiștii au dat peste două cazuri pe care le-au dat drept exemplu.

Un conducător auto și-a parcat autoturismul Skoda, înmatriculat în Caraș Severin, pe strada Gh. Adam, foarte aproape de liniile de tramvai, încurcând circulația mijlocului de transport. Cel în cauză a fost sancționat cu amendă maximă. Un alt conducător auto, de această data cu numere de Timiș, a fost sancționat deoarece a blocat accesul în curtea unui imobil de pe str. C. Brâncoveanu.

„Poliția Locală Timișoara atrage atenția conducătorilor auto să respecte legislația deoarece sancțiunile pentru astfel de fapte sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, conform OUG 195/2002, în cele mai multe dintre aceste cazuri trecându-se și la ridicarea mașinilor”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Comentarii

comentarii