Acasă Actualitate Polițiștii locali s-au întâlnit cu cetățenii din cartierele Timișoarei. Mizeria și mașinile...

Polițiștii locali s-au întâlnit cu cetățenii din cartierele Timișoarei. Mizeria și mașinile parcate aiurea, principalele probleme

DISTRIBUIȚI

Luni, 4 aprilie, polițiștii locali din Timișoara s-au întâlnit cu cetățenii din cartiere orașului pentru a afla care ar fi problemele cu care aceștia se confruntă. După cum era de așteptat, curățenia a fost una dintre cele reproșate. De asemenea, timișorenilor nu le place nici cum sunt parcate mașinile, nici că tirurile circulă prin zonele rezidențiale. La întâlnirea de la sediul Poliției Locale au participat cetățeni din cartierele Aradului, Șagului – Elisabetin – Odobescu, Plopi – Kuncz, Buziașului – Ciarda Roșie, Cetate, Calea Sever Bocu, Tipografilor, Iosefin, Circumvalațiunii și Blașcovici.

„S-au ridicat probleme legate de staționarea pe trotuare, circulația autovehiculelor de mare tonaj în zonele de case, curățenie și șantiere, abadonarea de deșeuri pe domeniul public, siguranța în parcuri, pentru care s-au și luat măsuri fiind stabilite patrulări în parcurile din oraș în raport cu disponibilitatea efectivelor. Mare parte din cei prezenți au ridicat problema necesității instalării, pe viitor, a camerelor de supraveghere în cât mai multe zone, ca sprijin la acțiunile desfășurate de polițiștii locali. Tot la dezbatere au participat și reprezentanți ai Primăriei – Serviciul Guvernanță Participativă și Management Cartiere, care au luat la cunoștință despre problemele ridicate, cu promisiunea de a-i sprijini pe cetățeni în măsura în care este posibil acest lucru”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara. 

Comentarii

comentarii