Acasă Cultura Premieră, în ianuarie, la Opera Timișoara: Creațiunilor lui Prometeu, de Beethoven

Premieră, în ianuarie, la Opera Timișoara: Creațiunilor lui Prometeu, de Beethoven

240
DISTRIBUIȚI

Opera Națională Timișoara va prezenta prima premieră din 2022, în data de 9 și 14 ianuarie, de la ora 19. Este vorba de spectacolul de balet Creațiunilor lui Prometeu, de Ludwig van Beethoven

Condiții de participare

În conformitate cu reglementările prevăzute prin CNSU nr.112 din 7.12.2021, anunțăm spectatorii (peste 12 ani, inclusiv) care și-au achiziționat bilete la spectacolele Operei Naționale Română din Timișoara că participarea la acestea este reglementată de următoarele situații:

vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 și peste 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;  rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore; rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore; perioadă cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

”Totodată, precizăm că, în baza aceleiași hotărâri, numărul de locuri în sălile de spectacol este limitat la 50% din capacitate.

În cazul în care nu îndepliniți condițiile mai sus menționate, contravaloarea biletelor achiziționate atât la Agenția de bilete a Operei cât și online va fi returnată la Agenţie de bilete a Operei Naționale Române din Timișoara, str. Mărășești, nr.2. Orar: Dumincă – Vineri 11.00 – 19.00 (Sâmbătă – ÎNCHIS) până în ziua spectacolului”, este mesajul Operei Naționale Timișoara.

 

Comentarii

comentarii