Acasă Actualitate Președintele CJ Timiș – întâlnire cu ministrul delegat pentru Afaceri Europene: vor...

Președintele CJ Timiș – întâlnire cu ministrul delegat pentru Afaceri Europene: vor fi organizate evenimente de promovare a valorilor autohtone

491
DISTRIBUIȚI

În Timiș se vor organiza evenimente de promovare a valorilor autohtone în primul semestru al anului 2019,atunci când România preia președinției Consiliului Uniunii Europene.

Președintele Consiliului Județean Timiș Călin Dobra s-a întâlnit joi cu ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, la Palatul Administrativ.

„Consiliul Județean Timiș a arătat, încă din start, un interes deosebit și deschidere pentru sprijinirea activităților din cadrul programului președinției României la Consiliul UE. În acest fel, am răspuns pozitiv solicitărilor venite din partea Ministerului Turismului, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Educației Naționale, Ministerului Sănătății și Ministerului Mediului și vom organiza, în primul semestru al anului 2019, zece evenimente: conferințe, workshop-uri, seminarii cu funcționari și experți europeni, atât în spațiile proprii, cât și în locațiile altor instituții din oraș”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

„Doresc să mulțumesc Consiliului Județean Timiș pentru disponibilitatea de a se implica alături de Guvernul României în organizarea în județ a mai multor evenimente pe parcursul Președinției României la Consiliul Uniunii Europene. Județul Timiș reprezintă o parte esențială din imaginea de țară pe care vrem să o promovăm pe perioada mandatului nostru, atât datorită rolului hotărâtor pe parcursul Revoluției din 1989 pentru democrație, cât și prin prisma faptului că în 2021 Timișoara va deveni Capitala Culturală Europeană” , a spus ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu.

 

Comentarii

comentarii