Acasă alegeri locale 2012 Prezentare cu şocuri sonore a candidaţilor PDL din Timiş

Prezentare cu şocuri sonore a candidaţilor PDL din Timiş

603
DISTRIBUIȚI

Democrat-liberalii şi-au lansat astăzi, vineri, 4 mai, candidaţii la alegerile locale din Timiş. Prezentarea a făcut-o chiar preşedintele filialei Timiş a portocaliilor, Constantin Ostaficiuc.

Nu totul a decurs însă şnur şi au fost probleme serioase cu sunetul. Sunetiştii nu mai ştiau cum să scoată cămaşa, ţinând cont de faptul că pe parcursul prezentării publicul prezent avea parte de adevărate şocuri sonore. Pocnituri ale sunetului atât de puternice încât oamenii săreau de pe scaun.

 

Până şi Ostaficiuc a recunoscut că este un adept al tehnicii şi… nu a mai continuat. Discursul i-a fost întrerupt de nenumărate ori de pocniturile sunetului, extrem de puternice, care erau mult mai aprige decât orice sperietură de Halloween. Nici prezentarea video nu a mers cum trebuie, Ostaficiuc fiind nevoit să aştepte până când pe ecranul gigant au putut rula candidaţii. Într-un final, printre pocnituri sonore, Ostaficiuc a prezentat candidaţii la funcţia de primar ai PDL pe colegii, începând cu colegiul 10, ultimul prezentat fiind candidatul pentru Primăria Timişoara – Gheorghe Nodiţi. Şi înainte de prezentarea lui Nodiţi s-a luat sonorul, dar şi-a revenit repede.

„Astăzi se pare că avem puţin ghinion în legătură cu tehnica, dar asta e. Mergem pe viu mai departe”, a spus Ostaficiuc. „Un chirurg taie o singură dată. Sunt hotărât. Vreau să aducem Timişoara şi judeşul Timiş pe primul loc. Timişoara are nevoie de un foarte bun administrator”, a spus Nodiţi. După discursul lui Nodiţi, tehnicienii au vrut să pornească un material video, dar… „Avem sonor, nu avem imagine”, a spus Ostaficiuc…

Comentarii

comentarii