Acasă Actualitate „Prietenul meu, polițistul” – acțiune a Poliției Locale Timișoara la o gradiniță...

„Prietenul meu, polițistul” – acțiune a Poliției Locale Timișoara la o gradiniță din zona Braytim

DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din Timișoara au continuat seria lecțiilor de prevenire printre copii. Astfel, luni, 27 iunie, mai mulți angajați ai instituției au fost la Grădinița Mini Kids Braytim, unde s-a desfășurat activitatea denumită „Prietenul meu, polițistul”.

„Aici au prezentat micuților dotarea, echipamentul Poliției Locale, au împățit pliante concepute special pentru vârsta lor și le-au povestit câte ceva despre ce înseamnă să fii polițist local. Micuții au fost foarte încântați de acest lucru și și-au exprimat dorința de a-i mai primi în rândurile lor pe oamenii în uniformă”, explică reprezentanții instituției.

Poliția Locală Timișoara desfășoară frecvent acțiuni de educație civică, rutieră și de prevenire a delincvenței juvenile și a bullyingului, atât la copiii de vârste mici, cât și la cei de vârste mai mari, la șapte unități de învățământ din municipiu, „prezența în rândul micuților și tinerilor fiind foarte importantă în a conferi acestora siguranță în mediul în care trăiesc”, conchid reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Comentarii

comentarii