Acasă Actualitate Primăria din Buziaș i-a depistat de pe cei care aruncă gunoaie pe...

Primăria din Buziaș i-a depistat de pe cei care aruncă gunoaie pe străzi sau în păduri după facturi, chitanțe și certificate de garanție

1229
DISTRIBUIȚI

Primarul din Buziaș, Sorin Munteanu, s-a săturat de nesimțiții care aruncă deșeurile peste tot pe câmpuri, pe marginea apelor, în păduri sau pe străzile din oraș, de aceea la ședința Consiliul Local Buziaș din 29 mai 2020, va propune majorarea amenzilor la 2.000 – 4.000 lei persoane fizice și 5.000 -10.000 lei, persoane juridice, cu plata a jumătate din minim, în 14 zile, așa cum prevede legea!

”Doresc să precizez, că deșeurile voluminoase pot fi aduse și depozitate la “Sector-Sere”- în spatele clădirii pompierilor de pe str. Primăverii, în orice zi a săptămânii, de asemenea și cele electrocasnice!

În decursul anului acesta, au fost cercetate 7 cazuri, anul trecut 24 de cazuri! Este un fenomen, care trebuie stopat!

Pentru orice nelămuriri, va rog să va adresați primăriei, domnului viceprimar Cristian Cindea, pentru a găsi împreună soluții de rezolvare! Nu mai aruncați deșeurile decât în locuri amenajate!”, este mesajul primarului Sorin Munteanu.

În urmă cercetărilor efectuate cu privire la mai multe rampe clandestine, au fost descoperite în gunoaie facturi, chitanțe, certificate de garanție, pe numele a trei persoane, chiar și pamperși.

Bineînțeles, la confruntare, nimeni nu a recunoscut că a aruncat gunoaiele acolo. Inexplicabil, pentru ei, fiind faptul, cum au ajuns documentele acolo?! O persoană, nu avea contract cu Retim!

Au fost aplicate sancțiuni, care plătite în 14 zile, înseamnă jumătate din minim-adică 200 lei! Cu siguranță, au fost și alte persoane, care au aruncat , în aceea zona?!

”Doresc să înțelegeți faptul că igienizarea locurilor ne costă în jur de 15.000-20.000 lei, bani plătiți de noi toți! -atenționează Sorin Munteanu.

Comentarii

comentarii