Acasă Actualitate Primăria Timișoara a eliberat autorizația de construire pentru baza sportivă de pe...

Primăria Timișoara a eliberat autorizația de construire pentru baza sportivă de pe Costică Rădulescu. Poate începe șantierul

DISTRIBUIȚI

Joi, 9 decembrie, viceprimarul Cosmin Tabără anunță că Primăria Timișoara a eliberat autorizația de construire pentru baza sportivă de tip I de pe strada Costică Rădulescu, nr.6, cea care este construită de Compania Națională de Investiții (CNI). Astfel, lucrările pot trece mai departe de faza organizării de șantier.

„Este un proiect mai vechi, pe care l-am preluat încă din primele zile ale mandatului de viceprimar, în ianuarie 2021. La acea vreme, proiectul avea ordin de suspendare a lucrărilor de la Compania Națională de Investiții, finanțatorul proiectului, pentru că terenul era ocupat cu 20 metri cubi de moloz și o rețea de canalizare”, precizează Tabără, într-o postare pe rețelele de socializare.

Numai pentru avizul Agenției de Mediu s-a așteptat opt luni de zile, constatându-se, până la urmă, că nu există «impact de mediu». Acum, însă, în baza autorizații emise de primărie, se poate solicita CNI să înceapă lucrările propriu-zise.

„În câteva luni, vom avea pe terenul pe care anterior erau bălării o bază sportivă nouă, prima după 32 de ani construită în Timișoara. Mă voi zbate ca astfel de baze sportive să se regăsească în orașul nostru în cât mai multe cartiere”, promite viceprimarul liberal Cosmin Tabără.

Comentarii

comentarii