Acasă Actualitate Primăria Timișoara caută să ocupe locul lăsat vacant în Consiliul de Administrație...

Primăria Timișoara caută să ocupe locul lăsat vacant în Consiliul de Administrație STPT, după plecarea lui Cătălin Iapă

201
DISTRIBUIȚI

Odată cu plecarea lui Cătălin Iapă la Ministerul Dezvoltării și demisia acestuia din Consiliul de Administrație al Societății de Transport Public Timișoara, Primăria Municipiului Timișoara caută să ocupe postul lăsat vacant de fostul consilier personal al primarului Nicolae Robu. Pentru a se declanșa procedura de selecție, trebuie ca proiectul să fie aprobat și de Consiliul Local.

Până ca autoritatea publică, în acest caz Consiliul Local Timișoara, să poată propune candidați, aceștia trebuie să treacă, de o „selecţie  prealabilă efectuată de o comisie formată din specialişti în recrutarea resurselor umane împreună cu un expert independent ale cărui servicii sunt contractate de autoritatea publică tutelară”, după cum se arată în Raportul de Specialitate atașat proiectului care urmează să ajungă pe masa consilierilor locali.

Conform HCL 308/2017, modificată prin HCL 622/2019, Comisia de selecție este formată din președintele Rodica Aurelian și membrii Monica Pffeifer, Ioan Hada și Laura Stoia.

Comentarii

comentarii