Acasă Actualitate Primăria Timișoara vrea să își extindă căminul pentru bătrâni cu 20 de...

Primăria Timișoara vrea să își extindă căminul pentru bătrâni cu 20 de locuri, prin preluarea unei clădiri de peste 1.000 de metri pătrați

DISTRIBUIȚI

Căminul pentru persoane vârstnice „I.M. Klein” din Timișoara s-ar putea extinde într-o clădire de peste 1.100 de metri pătrați și ar putea avea 20 de noi locuri într-o secție de îngrijiri paliative, dacă va fi preluată o clădire învecinată actualului sediu. Primarul Dominic Fritz a inițiat un proiect de hotărâre prin care se dorește împuternicirea Comisiei de Negociere cu Terții a Consiliului Local Timișoara pentru preluarea imobilului în cauză.

„Una dintre misiunile esențiale ale unei administrații moderne este grija față de persoanele aflate în dificultate și îmbunătățirea calității vieții acestora. Imobilul de pe Inocențiu M. Klein, unde avem deja un cămin pentru bătrâni, este perfect pentru a extinde serviciile pe care noi le oferim acolo, iar în urma discuțiilor pe care le-am avut cu reprezentanții firmei care deține acest imobil, aceștia s-au arătat deschiși la negocieri. Voi solicita, astfel, consilierilor locali să demareze discuțiile pentru preluarea acestui imobil în scopul extinderii Căminului de Persoane Vârstnice cu o secție de îngrijiri paliative de 20 de locuri. Ne asigurăm astfel că bătrânii Timișoarei au tot confortul și îngrijirea necesară în această perioadă a vieții lor”, a declarat primarul Timișoarei, Dominic Fritz. 

După preluarea acestui imobil, Primăria Timișoara va demara un proiect de reabilitare și amenajare a acestuia.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat în întregime aici: https://www.primariatm.ro/administratie/consiliul-local/proiecte-de-hotarari/?uid=28064BF081307D1CC2258878003C692D. Acesta va intra pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului Local Timișoara.

Comentarii

comentarii