Acasă Cultura Primele două spectacole cu public la Școala de Arte – Centrul de...

Primele două spectacole cu public la Școala de Arte – Centrul de Cultură și Artă Timiș

707
DISTRIBUIȚI

Primele evenimente cu publicul organizate de Școala de Artă din cadrul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș în 2021 debutează în această săptămână cu două spectacole: „Acorduri muzicale”, ce va avea loc marți, 18 mai,  și „Dor de cântec”, organizat joi, 20 mai.

Spectacolele sunt dedicate câștigătorilor concursului online ”Școala de Artă Timișoara”, desfășurat la începutul acestui an. Cursanții care au obținut cele mai bune rezultate la competiția virtuală își vor putea etala acum talentul, îndemânarea și abilitățile artistice într-un spectacol organizat față în față. După aproape un an în care pandemia de coronavirus i-a ținut departe de scenă și de public, viitorii artiști au acum cea mai bună șansă de a-și impresiona spectatorii.

La fiecare dintre cele 2 evenimente vor urca pe scena Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș câte 15 cursanți de la specializări diferite: canto muzică populară, vioară, saxofon, orgă electronică, pian, canto muzică ușoară și dans modern/balet. Le vor fi alături profesorii coordonatori, cei care i-au îndrumat de altfel și la probele concursului online.

Ambele spectacole vor începe la ora 17. Participanții vor trebui să respecte toate normele de protecție sanitară aflate în vigoare. Deoarece evenimentele derulate în interior impun ocuparea a maxim 50% din capacitatea unei săli, intrarea spectatorilor se va face pe baza unor invitații oferite de Școala de Artă Timișoara.

„Acorduri muzicale” și „Dor de cântec” sunt două evenimente susținute financiar de Consiliul Județean Timiș. Spectacolele vor fi transmise în direct pe pagina de facebook a Școlii de Artă, https://www.facebook.com/Scdeartetimisoara.

 

 

Comentarii

comentarii