Acasă Actualitate „Primul cartier din România liber de garaje”: zidurile se dărâmă, molozul rămâne,...

„Primul cartier din România liber de garaje”: zidurile se dărâmă, molozul rămâne, gunoaiele se adună – Video

2032
DISTRIBUIȚI

Chiar joi, Primarul Nicolae Robu și-a arătat încă o dată aversiunile față de garaje. De această dată, acesta a anunțat că Timișoara este din ce în ce mai aproape de a avea primul cartier din România liber de garaje.

„În curând, ajungem la ceea ce eu am tot promis, sigur am promis cu termen acum, nu nerespectat, și anume că vom ajunge să avem un cartier fără niciun garaj. Suntem foarte aproape de acest moment”, a spus vineri primarul.

https://www.facebook.com/mirela.toc/videos/2761960583921061/?t=48

Cartierul de care vorbește Robu este Soarelui. În zonă, de luni bune s-au tot demolat garaje, pentru a face loc parcărilor și parcurilor, au tot spus atât Robu, cât și ceilalți reprezentanți municipalității. Doar că tot aceiași, prin firma contractată, au uitat să și adune resturile. În acest caz, SC Trans Clean SRL este societatea care, începând cu mijlocul lunii martie, ar fi trebuit să ridice deșeurile rezultate din construcții, pe lângă cele vegetale.

O funcționară a Biroului Salubritate din Primăria Timișoara, care, mai nou, iese câte șase ore pe teren pentru a verifica rampele de deșeuri, a postat pe Facebook, joi seară, un scurt videoclip în care prezintă situația actuală din „primul cartier din România liber de garaje”. Din câte se observă, nimeni nu s-a încumetat încă să ridice ce au lăsat în urmă buldozerele.

Înainte, garajele erau cele care nu permiteau amenajarea de parcări și parcuri în zona Soarelui. Acum, cel puțin pentru moment, în unele locuri tot nu se văd autoturisme parcate sau copii jucându-se. Și după ce sunt demolate, garajele tot par că reprezintă o problemă pentru reprezentanții municipalității.

Comentarii

comentarii