Acasă Actualitate Problema migranților de la Timișoara, abordată de Cîțu: Toate resursele sunt alocate...

Problema migranților de la Timișoara, abordată de Cîțu: Toate resursele sunt alocate pentru rezolvare

441
DISTRIBUIȚI

Guvernul României a alocat și alocă toate resursele necesare rezolvării problemei migranților de la Timișoara, a spus, joi, premierul, aflat în vizită în orașul de pe Bega. Problema nu este una locală, ci se referă la imaginea României în ansamblu și la siguranța tuturor cetățenilor.

”Nu este vorba de a ajuta un oraş, ci de a asigura siguranţa cetăţenilor din România şi a cetăţenilor care vin în  România şi rămân aici. Toate resursele sunt alocate, vorbim aici de forţe de ordine ale Ministerului de Interne, avem la Politia de Frontieră, sunt resurse alocate pentru azil aici, dacă este nevoie suntem gata să alocăm mai multe resurse”, a declarat Florin Cîţu.

Premierul a adăugat că au fost alocate toate resursele pentru gestionarea problemei migranţilor şi că nu a primit o cerere din partea primarului municipiului Timişoara, Dominic Fritz, de a suplimenta aceste resurse.

 ”Nu am avut, din partea domnui primar nicio cerere în această direcţie, dar ştiu că  toate eforturile, la forţe de ordine, la azil, toate resursele au fost alocate. Dacă e nevoie, ne implicăm mai mult. Nu este vorba numai de Timişoara, ci şi de imaginea României în lume, de respectarea  drepturilor cetăţenilor români, siguranţa cetăţenilor români, a tuturor celor care sunt în România”, a declarat Florin Cîţu.

Comentarii

comentarii