Acasă Actualitate Procurorii au pus sechestru pe apartamentele lui Nicolae Robu. Iritarea primarului Timișoarei...

Procurorii au pus sechestru pe apartamentele lui Nicolae Robu. Iritarea primarului Timișoarei ajunge la cote patologice

2857
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a răbufnit, din nou pe Facebook, în legătură cu dosarul penal în care este judecat pentru abuz în serviciu, pentru implicare a sa în vânzarea ilegală a două apartamente. De această dată, pe 11 august, într-o postare inițial dedicată prezentării proiectului pentru Cinema Studio, edilul a revenit cu un P.S. – după mai multe comentarii ale urmăritorilor săi –  în care acuza „nedreptatea, hărțuirea și împroșcarea cu noroi la care este supus de trei ani de zile”.

Acum, Robu se arată iritat că i s-a pus sechestru pe două apartamente –  „eu m-am trezit cu sechestru pus pe cele două apartamente pe care le dețin, unul cu 4 camere, în care locuiesc și altul cu 3 camere pe care îl am închiriat”. Faptul că s-a ajuns aici, consideră Robu, este strigător la cer, mai ales pentru că, spune acesta, „Eu sunt pomenit în el numai și numai cu cele două (do-uă, d-o-u-ă!) maghernițe foste magazii de lemne, pe care nici pe acestea nu eu le-am vândut, ci o comisie din care eu n-am făcut parte și sunt pomenit nu pt «foloase necuvenite» pt mine, (…) ci de «foloase necuvenite» pt amărâții care le-au cumpărat -două familii cazuri sociale”.

Sechestrul, din câte mai menționează primarul, a fost pus pentru recuperarea presupusului prejudiciu produs, aproximat 60.000 de euro, evaluare care, de asemenea consideră Robu, este strigătoare la cer, fiind vorba de două „maghernițe”. Mai mult, în aceeași postare, Robu îi îndeamnă pe urmăritorii lui să verifice rechizitoriul. În opinia edilului, „jurnaliștii și adversarii politici fără Dumnezeu” denaturează starea de fapt a acuzărilor din dosar.

„Orice om cu un minim simț al dreptății, indiferent dacă mă agreează pe mine sau nu, cred că simte nedreptatea la care sunt supus de trei ani, cu hărțuirea și împroșcarea cu noroi în spațiul public!”, încheie Robu.

Comentarii

comentarii