Acasă Cultura Programul manifestărilor cultural religioase la Episcopia Romano Catolică Timișoara

Programul manifestărilor cultural religioase la Episcopia Romano Catolică Timișoara

1470
DISTRIBUIȚI

Episcopia Romano Catolică are un program bogat de manifestări cultural religioase, în săptămâna 2 -8 iunie, în bisericile din Timișoara, dintre care amintim.

Duminică, 3 iunie 2018 în Biserica parohială din Timişoara IV Iozefin 27 de copii (16 băieți și 11 fete) de naţionalitate maghiară vor primi prima împărtăşanie. Sfânta Liturghie solemnă va fi celebrată începând cu orele 11.30. De asemenea, în sala de cateheză a Parohiei Romano-Catolice din Timișoara IV Iozefin, în zilele de 2 și 3 iunie 2018, (sâmbătă și duminică) începând cu orele 18.30 pr. Gheorghe Iordache SVD va ține un curs biblic. Cu această ocazie cei interesați vor avea posibilitatea să aprofundeze mai bine Evanghelia după Marcu.

În fiecare prima joi a lunii în biserica parohială din Timișoara IV Iozefin are loc o Adorație Euharistică pentru familii. Astfel joi, 7 iunie 2018, adorația va începe la orele 19.30; cei prezenți se vor ruga pentru familiile copiilor care în acest an primesc Prima Sfântă Împărtășanie.

Vineri, 8 iunie 2018, cu ocazia Solemnităţii „Preasfânta Inimă a lui Isus” se sărbătoreşte hramul Bisericii Notre Dame din Timişoara-Iozefin. Sfânta Liturghie de hram va fi celebrată la orele 18.00 de către Pr. Andreas Reinholz canonic, paroh la Parohia Romano-Catolică din Maria Radna.

 

Comentarii

comentarii