Acasă Actualitate Promovează Timişul peste hotare

Promovează Timişul peste hotare

316
DISTRIBUIȚI

“În ultima perioadă, am demarat mai multe acţiuni de promovare a judeţului Timiş în oraşe în care nu suntem necunoscţi, oraşe germane, dar unde nu s-a mai vorbit de mulţi ani despre România şi Timişoara, în special”, spune Marius Popovici
Marius Popovici încă ţine strânse relaţiile cu Austria şi Germania. Încă de pe vremea când era vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Marius Popovici a dezvoltat multe parteneriate cu nemţii şi austriecii. Acum, a demarat mai multe acţiuni de promovare a judeţului Timiş peste hotare. “În ultima perioadă, am demarat mai multe acţiuni de promovare a judeţului Timiş în oraşe în care nu suntem necunoscţi, oraşe germane, dar unde nu s-a mai vorbit de mulţi ani despre România şi Timişoara, în special”, spune Marius Popovici. Aşa că, în calitatea sa de împuternicit al preşedintelui CJ Timiş pentru relaţiile cu Germania şi Austria şi luând contact cu reprezentanţii Camerelor de Comerţ din Stuttgart, Munchen şi Innsbruck, Popovici s-a gândit să promoveze Timişul, gândul final fiind organizarea unor sesiuni de prezentare a Timişului şi Banatului în aceste importante locaţii europene, economice, politice, culturale şi turistice.

A fost invitat la Wiesbaden

“Pe de altă parte, există dorinţa din partea germană, în speţă a preşedintelui Parlamentului Landului Hessen (Germania), Norbert Kartmann – un vechi prieten al Timişoarei – de a face o vizită în acest an la Wiesbaden, cu intenţia de a rediscuta viitoarele proiecte comune, dar şi a reitera prietenia existentă între CDU (Uniunea Creştin Democrată Germană) şi PNŢCD”, spune Marius Popovici, vicepreşedinte cu relaţii internaţionale PNŢCD, aripa Miluţ.

Comentarii

comentarii