Acasă Actualitate Protestatarii AUR și Noua Dreaptă amendați de jandarmi după ce au intrat...

Protestatarii AUR și Noua Dreaptă amendați de jandarmi după ce au intrat în Primăria Timișoara nu aveau domiciliul în județul Timiș

DISTRIBUIȚI

La câteva zile de la asaltul AUR și Noua Dreaptă la Primăria Timișoara, polițiștii au stabilit că niciunul dintre protestatari nu are domiciliul în județul Timiș. Asta după ce liderul AUR, George Simion, a declarat că manifestanții nu au fost aduși special pentru protest.

Jandarmeria Română a dat 12 amenzi în valoare totală de 44.000 de lei după asaltul AUR şi Noua Dreaptă de la Primăria Timişoara.

Oamenii legii au aplicat amenzi pentru intrarea într-un spaţiu închis fără purtarea măştii de protecție și pentru încălcarea ordinii și liniștii publice.

„Nu au fost aduși cu autocarul și nu aveau legătură cu Noua Dreaptă, care aveau un protest la jumătate de oră după. (…) Nu s-a comis niciun act de violență. Noi am intrat în Primăria Timișoarei fără să vină vreun polițist local sau altă autoritate să ne întrebe ceva,” a declarat liderul AUR, într-o conferință de presă.

Primul sancţionat a fost parlamentarul AUR, George Simion. Jandarmii au constatat că niciunul dintre cei sancționați nu locuiește în județul Timiș.

Comentarii

comentarii