Acasă Eveniment “Protestăm împotriva modului în care funeraliile lui Marius Tudose au fost acaparate...

“Protestăm împotriva modului în care funeraliile lui Marius Tudose au fost acaparate de către Dan Diaconescu şi partidul său!”

DISTRIBUIȚI

“În numele Comitetului de Iniţiativă al Mişcărilor Revendicative din Piaţa Victoriei Timişoara, începute din data de 9 noiembrie 2011, anunţăm hotărârea noastră de a continua acţiunile de protest împotriva actualei puteri politice, de a nu supune mişcarea noastră niciunui partid politic din România, îndeosebi Partidului Poporului “Dan Diaconescu”, chiar dacă unii dintre noi, individual, sunt membri ai unor partide.

În continuare, ne susţinem hotătârea de a nu permite erodarea echipei, de a continua lupta împotiva manipulărilor de orice fel şi de a transmite semnalele revendicărilor noastre întregii ţări. De asemenea, protestăm împotriva modului în care vineri, 24 februarie, la funeraliile camaradului nostru dispărut dintre noi, Marius Tudose, s-a încercat acapararea tristului eveniment de către Dan Diaconescu şi partidul său politic. Noi, Grupul de Iniţiativă – autorul celei de-a Treia Proclamaţii de la Timişoara şi a Platformei pentru România – ne menţinem verticalitatea, onestitatea şi transparenţa în dorinţa de a lupta până la capăt pentru o Românie liberă şi curată, necontrolată de vreo dictatură, fie ea şi uşor mascată, cum e cea a lui Băsescu”. Semnăm noi, Grupul de Iniţiativă: Maria Trăistaru, Emil Vlădesan, Cătălin Galoş, Dinu Buhăianu, Nicolae Birieş, Dan Curiban, Gheorghe Lungu şi Costel Bursuc.

P.S.:
“Îi aşteptăm pe timişoreni să ni se alăture la proteste, zilnic, de la ora 16, în Piaţa Victoriei, acţiuni autorizate de către Primăria Timişoara”.
 

 

Comentarii

comentarii