Acasă Eveniment Razie a polițiștilor pe străzile Timișoarei. 78 de amenzi în doar patru...

Razie a polițiștilor pe străzile Timișoarei. 78 de amenzi în doar patru ore – foto

DISTRIBUIȚI

Plângerile sutelor de timișoreni împotriva ”bandelor” de teroriști pe două sau patru roți care fac, seară de seară, până noaptea târziu, curse ilegale pe străzile din oraș, au determinat Poliția Rutieră să ia măsuri. Timișorenii au înroșit telefoanele secțiilor de poliție și au umplut rețelele sociale cerând depistarea și sancționare celor care fac un soi de concursuri între animale, sfidând trei cartiere: Lipovei, Tipografilor, Aradului.

O amplă razie a polițiștilor de la Rutieră, însoțiți de inspectori RAR, a avut loc miercuri, în mai multe zone din Timișoara. Timp de patru ore, au fost controlate 32 de autovehicule și 153 de motociclete, fiind efectuate 130 de testări cu etilotestul și drugtestul. Polițiștii au aplicat 78 de amenzi, în valoare totală de 10.077 de lei. Unul dintre cei verificați a fost lăsat fără permis.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, oprit pe Calea Martirilor, avea permisul suspendat, iar drugtestul a arătat ca acesta consumase benzodiazepină și amfetamină înainte de a urca la volan.

Un alt bărbat, de 33 de ani, oprit pe strada Popa Șapca, consumase cocaină.

Tot pe Calea Martirilor a fost oprit un bărbat de 62 de ani. În urma testării aparatul etilotest a indicat că avea o valoare de 0,55 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Cei trei șoferi s-au ales cu dosare penale pentru infracțiunile săvârșite.

Comentarii

comentarii