Acasă Actualitate Regimul finanţărilor nerambursabile ale Consiliului Judeţean Timiş, în vizorul BCC Timişoara

Regimul finanţărilor nerambursabile ale Consiliului Judeţean Timiş, în vizorul BCC Timişoara

DISTRIBUIȚI

petru olariuBiroul de Consiliere pentru Cetăţeni Timişoara implementează, împreună cu Asociaţia Naţională a Birourilor de Consiliere pentru Cetăţeni şi nouă Birouri de Consiliere pentru Cetăţeni din alte localităţi, proiectul “ Dreptul cetăţenilor de a şti!”, finanţat de CEE Trust, Trust for Civil Society in Central & Eastern Europe.
 “Scopul proiectului este promovarea şi implementarea Legii 350/2005, privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general de către Consiliul Judeţean Timiş. Hai să facem diferenţa în comunitatea noastră”, a spus Petru Olariu (foto), preşedintele BCC Timişoara. Obiectivul principal este creşterea suportului oferit de autoritaţile publice locale şi naţionale către ONG-urile care oferă servicii de informare şi consiliere către cetaţeni. Campania “Vrei să începi să alegi şi tu felul în care se cheltuiesc fondurile publice?” face parte din acest proiect. “Legea 350/2005 este pentru noi! Pentru noi toţi! În oraşul nostru, există autorităţi publice care pot aloca fonduri pentru activităţi nonprofit de interes general. Autorităţile finanţatoare stabilesc un program anual propriu pentru acordarea de finanţări nerambursabile”, se arată în  manifestul campaniei.
ONG-urile care doresc să adere la campanie sunt invitate să o facă până în data de 20 iunie la adresa de email falt@falt.ro.

Comentarii

comentarii