Acasă Actualitate Rems Coffee, cafeneaua cu reclama roz ilegală, și-a deschis și terasă fără...

Rems Coffee, cafeneaua cu reclama roz ilegală, și-a deschis și terasă fără a avea avizul Primăriei Timișoara

DISTRIBUIȚI

Pentru unii patroni de localuri din zona istorică a Timișoarei, regulile, legile și instituțiile locale nu au nicio importanță! Fiecare face și desface așa cum el consideră pentru a-i merge bine.

Reprezentanții Rems Coffee situată pe strada Lucian Blaga nr 14, din Piața Huniade, au fost amendați recent de Poliția Locală Timișoara cu 5.000 de lei, fiindcă au amplasat pe clădire o firmă fără autorizație de construire emisă de Primăria Timișoara. De asemenea, li s-a impus să dea jos firma până la sfârșitul lunii august. Nu s-au confirmat și au contestat amenda dată de polițiști.

Mai mult, acum, au deschis și terasă pe domeniul public, tot fără să aibă o autorizație eliberată de la primărie. Plini de tupeu, ne-au declarat că au înaintat dosarul cu actele și, până așteaptă rezultatul, care poate fi și negativ, au deschis terasa.

Întrebarea este: ”Cum poți să deschizi o terasă pe domeniul public, înainte de a avea aprobarea autorităților locale avizate?”

”Pentru terasă avem toate documentele depuse la primărie și așteptăm deja răspunsul lor!”, ne-au declarat reprezentanții Rems Coffee, miercuri, 23 august 2023.

”Actele pentru autorizație sunt depuse, dar mai departe nu depinde de noi. Așteptăm! Nu putem să influențăm noi demersurile. Nu vrem să comentăm mai mult până nu rezolvăm problema cât mai repede posibil. Noi deja am contestat amenda primită”, au mai spus reprezentanții Rems Caffee.

Fațada clădirii situată chiar în centru civic, în zona zero a Timișoarei, este încărcată cu mai multe reclame. Printre ele tronează una roz țipător, cu mesajul ”Speciality coffee”.

În legătură cu aceasta, Direcția pentru Cultură Timiș a transmis că nu a eliberat nici un aviz. ”Pe ultima documentație pe care o văd, nu apare. Primăria pe unii îi trimite la noi, să dăm aviz, pe alții nu. Pe cei care îi trimite, noi aplicăm ultimul regulament și eliberăm avize”, a fost atunci mesajul lui Sorin Predescu, directorul Direcției pentru Cultură. Și, pentru că tot sunt în perioada de concedii și în prag de desființare, reprezentanții Direcției nu au mai făcut nici un control, pasând problema la Poliția Locală.

Comentarii

comentarii