Acasă Cultura Sărbătorile Pascale în Banat

Sărbătorile Pascale în Banat

DISTRIBUIȚI

În continuarea proiectului “Studenți pentru cultură” cu dragoste și respect pentru tradițiile străvechi din Banat, toți cei interesați sunt invitați la într-o nouă călătorie plină de farmec și autenticitate, în cadrul spectacolului intitulat Sărbătorile Pascale în Banat.

”Prin intermediul dansurilor tradiționale, cântecelor autentice și reprezentațiilor artistice încântătoare, vă vom purta în inima Banatului, acolo unde tradiția și folclorul se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă plină de bucurie și căldură. Veți avea ocazia să descoperiți obiceiurile specifice acestei regiuni, să simțiți pulsul autentic al comunității și să vă bucurați de ospitalitatea tradițională bănățeană.

Vă așteptăm cu brațele deschise să ne însoțiți în această călătorie plină de emoții și frumusețe, unde spiritul sărbătorii pascale prinde viață într-un mod unic și special”, este mesajul  Akademika Banat, din cadrul Universității de Științele Vieții Timișoara.

Marea sărbătoare va avea loc în 17 aprilie, de la ora 19.30, în aula magna a USV, calea Aradului nr. 119.

Instructor coregraf, Dezdemona Toma Rusoaie, asistent Coregraf Hurduzeu Petru Alin. Cu susținerea Prorectoratului Studențesc USV.

 

Comentarii

comentarii