Acasă Eveniment Scafandrii au reluat operaţiunile de căutare a maşinii căzute în Dunăre, în...

Scafandrii au reluat operaţiunile de căutare a maşinii căzute în Dunăre, în care s-ar afla o familie cu doi copii

1361
DISTRIBUIȚI

Operaţiunile de căutare a maşinii căzute în Dunăre, în dreptul localităţii Coronini din judeţul Caraş-Severin, în care s-ar afla o familie cu doi copii, au fost reluate duminică dimineaţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, Elena Tarla, la operaţiuni participă echipajele ISU Caraş-Severin şi scafandri din Mehedinţi şi Argeş.

Operaţiunile de căutare a maşinii căzute în Dunăre, în dreptul localităţii Coronini din judeţul Caraş-Severin, au fost suspendate sâmbătă deoarece apa era foarte rece.

Maşina care a căzut în Dunăre, în dreptul localităţii Coronini din judeţul Caraş-Severin, se află la o adâncime de nouă metri, iar temperatura apei este de patru grade.

În autoturism s-ar afla o familie cu doi copii.

Şoferul maşinii, un bărbat de 44 de ani, a reuşit să se salveze, fiind transportat la spitalul din oraşul Moldova Nouă pentru îngrijiri medicale.

“Din declaraţiile şoferului, se pare că în maşina condusă de el se mai aflau patru persoane. Este vorba de o familie din localitatea Sicheviţa, soţ, soţie şi doi copii. Soţul are 48 de ani, soţia are 40 de ani, copilul cel mare are 22 de ani şi un minor de trei ani. Se fac cercetări”, declara purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ, potrivit Mediafax.

 

Comentarii

comentarii