Acasă Eveniment Scandal monstru pe stradă, iscat de un bărbat din Caraș-Severin. A făcut...

Scandal monstru pe stradă, iscat de un bărbat din Caraș-Severin. A făcut ”instrucţie” cu trei jandarmi – Video

5097
DISTRIBUIȚI

Supărat că unul dintre angajați a fost oprit pe stradă de jandarmi și amendat pentru că nu avea adeverință, un bărbat din Caraș Severin a făcut scandal și i-a certat pe militari că nu respectă legea.

Scandal monstru pe stradă, iscat de un bărbat din Caraș-Severin.

El a sărit în ajutorul unuia dintre angajați, după ce acesta din urmă a fost prins de jandarmi fără documentele prevăzute de ordonanța militară emisă în vedere limitării epidemiei de coronavirus.

Cărășanul a început să țipe la militari că opresc oamenii pe stradă, în loc să-i lase să meargă la muncă, apoi, nervos, i-a acuzat că nu respectă legea, după ce a observat că unul dintre ei nu purta mască și nu avea mănuși.

Întreaga scenă a fost filmată chiar de bărbat, care a venit cu telefonul pregătit de la bun început.

“O sa iasă lumea în stradă și o să vă facă scandal. Te pun pe Facebook, are adeverință băiatul ăsta. Hai la mașină să îți arăt adeverința. Omule, o să iasă lumea în stradă. Eu îl aștept la lucru de o jumătate de oră și tu îl ții aici. Vă pun pe Facebook, peste tot”, amenință furios cărășanul.

Tara lui pește prăjit, "cică Nu avea adeverință "🤷‍♂️Abonează te si pe youtube pentru noutăți https://www.youtube.com/channel/UC1TE_4nQwJnsns9UxGlV-8w

Publicată de Ionut Ghita pe Luni, 30 martie 2020

Apoi, văzând că unul dintre jandarmi nu poartă mască și nu are mănuși, omul se dezlănțuie: “De ce nu ai mască și mănuși, măi băiatule? De ce nu respecți legea? Eu am mănuși”.

Militarii îl roagă pe bărbat să se calmeze și îi spun că tânărul oprit nu are nici adeverință de la angajtor și nici buletin.

“Păi nu are buletin, pentru că actele sunt la lucru, măi omule. Nu se poate așa ceva. Am ieșit să amendăm oamenii? Așa ajutăm oamenii din Caraș-Severin?

Hai la mașină să îți dau buletinul. Am io 300 de oameni ai mei, îi scot în stradă, în centru. Păi ăsta vine la lucru, să muncească, nu are timp să se plimbe. Nu vă e rușine ce faceți cu poporul ăsta? Lasă-ne, mă, să mergem la lucru, lăsați lumea să lucreze, nu le dați amenzi. Lasă, bă, ordonanța de armată. Suntem oameni, mergem la lucru”, a răbufnit angajatorul.

Într-un final, cu toții au căzut la pace după ce jandarmii l-au însoțit pe bărbat la mașină, ca să le arate documentele.

Sursa: observator.tv

Comentarii

comentarii