Acasă Actualitate Se îmbulziră la McDonald’s. „Cea mai frumoasa sărbătoare din ultimi 25 de...

Se îmbulziră la McDonald’s. „Cea mai frumoasa sărbătoare din ultimi 25 de ani din Severin” – video

DISTRIBUIȚI

Unul dintre „sporturile naționale” ale românilor este statul la coadă și îmbulzitul la reduceri. De orice fel, Cele mai recente imagini de la Drobeta Turnu Severin arată acest lucru. Mii de persoane au stat la coadă și au blocat tot orașul la deschiderea noului McDonald’s, primul restaurant de acest gen din oraș.

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s pe piața locală, a anunțat deschiderea celui de-al 100-lea restaurant din România, în Severin. Iar la deschidere oamenii s-au călcat în picioare, așa cum se întâmplă de fiecare dată când se deschide câte un magazin sau restaurant nou.

Oamenii din Drobeta Turnu Severin nu au mai ținut cont de nimic și au acceptat să stea în picioare ore bune doar pentru a gusta preparate. Parcarea în care s-au adunat cu toții a devenit neîncăpătoare și abia dacă se mai putea respira acolo.

Cel mai probabil, au existat persoane care nu au mai prins nimic, căci cei de la McDonald’s sigur nu au fost pregătiți pentru un număr atât de mare de clienți.

Între ironii și bancuri, localnicii s-au înghesuit la cartofii prăjiți

Unul dintre utilizatorii TikTok care a filmat marea de oameni prezentă la deschidere a scris chiar că la eveniment a participat tot orașul Severin.

Comentariile au fost pe măsură: „Nici de Înviere nu sunt atâția”, a scris cineva, „Cea mai frumoasa sărbătoare din ultimi 25 de ani din Severin”, răspunde altcineva. „O fi gratis”, a mai comentat un alt severinean. Majoritatea comentatorilor sunt de părere că înghesuiala este inutilă și de prost gust.

 

Comentarii

comentarii